No notiffication with announcementcenters


#1

Steps to reproduce

1.Install announcementcenter
2.Create an Announce
3.No notification

Expected behaviour

Notification on owncloud client and web UI

Actual behaviour

Nothing

Server configuration

Operating system: Redhat

Web server:

Database:

PHP version:

**ownCloud version:10.0.2.4

Where did you install ownCloud from:

Signing status (ownCloud 9.0 and above):

Login as admin user into your ownCloud and access 
http://example.com/index.php/settings/integrity/failed 
paste the results here.

List of activated apps:
Enabled:
- announcementcenter: 1.2.0
- comments: 0.3.0
- customgroups: 0.3.4
- dashboard: 2.0
- dav: 0.3.0
- federatedfilesharing: 0.3.1
- federation: 0.1.0
- files: 1.5.1
- files_external: 0.7.0
- files_pdfviewer: 0.8.2
- files_sharing: 0.10.1
- files_trashbin: 0.9.1
- files_versions: 1.3.0
- files_videoplayer: 0.9.8
- gallery: 16.0.2
- gatekeeper: 1.1
- gtu: 1.0
- lotsofgroups: 2.0
- lotsofusers: 0.0.1
- password_policy: 0.2
- provisioning_api: 0.5.0
- systemtags: 0.3.0
- updatenotification: 0.2.1
- user_account_actions: 1.0
- user_files_migrate: 1.0
- user_files_restore: 0.2
- user_servervars2: 2.0
- user_set_password: 0.1
- user_share_guest: 1.0


#2

Mind trying with 10.0.3beta ? Some bugs related to notifications were fixed recently.


#3

Generally speaking: cron has to be executed to dispatch the announcements.

If you are running ajax cron: refrech your web page multiple times
for web cron or system cron: wait for the cron job to kick in or run it on the server manually by executing cron.php


#4

It's okay in 10.0.3 beta . thanks @PVince81