OwnCloud 9.1.0 RC1, Using LDAP

outdated_version
user_management
ldap
9.1.x
help

#1

Please help us by providing the following info. Before posting please also check the pinned "Known issues" threads and make sure that you're running the latest available version for your oC release: https://owncloud.org/changelog/

Steps to reproduce
1. Log in as Administrator to oC server
2. Click the 'Users' link on the top right to see a list of all oC users and groups
3.

Expected behaviour
Tell us what should happen

Clicking the 'Users' link should display a list of all users and groups associated with oC locally and from LDAP

Actual behaviour
Tell us what happens instead

The Users page loads without populating any users. The page seems to be loading but continues in a loop with error "Problem loading page, reloading in 5 seconds"

Server configuration
Operating system: Ubuntu Linux 14.04
Web server:
Database:
PHP version:
ownCloud version (see ownCloud admin page): OwnCloud 9.1.0 RC1, Using LDAP
Updated from an older ownCloud or fresh install: Updated from older version (8.2) through each incremental update
Special configuration (external storage, external authentication, reverse proxy, server-side-encryption):

ownCloud log (data/owncloud.log)

Please paste possible errors in the following code block, see https://central.owncloud.org/t/how-to-find-webserver-or-oc-logfile-enable-php-logfile/808 for more info

Integrity status for oC9+

Login as admin user into your ownCloud and access
http://example.com/index.php/settings/integrity/failed
paste the results here.

#2

Hi,

this version is completely outdated. Please update to 9.1.2 first before posting any issues with such old versions. This avoids that you're creating posts for issues which might already fixed in newer versions.