PAUTH authentication: domain user (its info are blank) and set a default group for new users

ldap

#1

Steps to reproduce

  1. Login by PWAUTH (kerberos with Windows Active Directory or LDAP);

Expected behaviour

I would like the information on the users in owncloud to be the same as the domain user information and, at first login, the user group should be the one I set before;

Actual behaviour

now user info are blank and user group, at first login, is "default";

Server configuration

Operating system:
debian 8

Web server:
apache 2

Database:
mysql 5.5

PHP version:
5.6.30

ownCloud version: (see ownCloud admin page)
8.1.9

Where did you install ownCloud from:
download the tar file from owncloud site

config.php
(the command sudo -u www-data php occ config: list system generates this: "[InvalidArgumentException] There are no commands defined in the config namespace."

Apps Enabled:
- activity: 2.0.2
- documents: 0.10.2
- files: 1.1.10
- files_locking:
- files_pdfviewer: 0.7.1
- files_sharing: 0.6.3
- files_texteditor: 0.4
- files_trashbin: 0.6.3
- files_versions: 1.0.6
- files_videoviewer: 0.1.3
- firstrunwizard: 1.1
- gallery: 0.6.0
- provisioning_api: 0.2
- templateeditor: 0.1
- updater: 0.6
- user_external: 0.4
Disabled:
- encryption
- external
- files_antivirus
- files_external
- user_ldap
- user_webdavauth

Are you using encryption: no

Are you using an external user-backend, if yes which one: kerberos

Client configuration

Browser:
chrome

Operating system:
win 7

Thanks!!!


#2

Personally i would upgrade to a recent / supported version of ownCloud first.


#3

thanks, but for certain reasons i must use this version!! :slight_smile:


#4

What reasons could justify running an outdated version which contains well known bugs and security issues which won't be fixed ever?

Who knows that your issues are not related / caused by that outdated version?

:slight_smile: