Problem with AD connection via LDAP

ldap
9.0.x
help

#1

Please help us by providing the following info. Before posting please also check the pinned "Known issues" threads and make sure that you're running the latest available version for your oC release: https://owncloud.org/changelog/

Steps to reproduce
1.Owncloud can't connect windows ad server
2.Error Message:lost connected ldap

Expected behaviour
Tell us what should happen

I want to all windows Ad users could login Owncloud with their windows AD accounts,
but now configure the ldao always failed,I'm not sure root case.
Actual behaviour
Tell us what happens instead

Server configuration
Operating system:centos 7.0
Web server: apache2.2
Database:mysql
PHP version:5.4
ownCloud version (see ownCloud admin page):9.0
Updated from an older ownCloud or fresh install:no
ownCloud log (data/owncloud.log, see https://central.owncloud.org/t/how-to-find-webserver-or-oc-logfile-enable-php-logfile/808):

Special configuration (external storage, external authentication, reverse proxy, server-side-encryption):

Integrity status for oC9+

Login as admin user into your ownCloud and access
http://example.com/index.php/settings/integrity/failed
paste the results here.

#2

Hi,

this is too unspecific. Please always include the Full oC version.


#3

Please include all the information available in your system that could help to reproduce your issue (oC version, LDAP configuration in ownCloud, error logs, etc)

Sorry if this sounds too rude but with the provided information, I can't say other thing than "it works in my machine"


#4

My Owncloud Log : please see below link:because I can't upload the attchfile
http://pan.baidu.com/s/1hr4G9OK password: tj7h


#5

My Ldap configure refer to this document: