Rasberry pi3 owncloud unkonown error


#1

Please help us by providing the following info. Before posting please also check the pinned "Known issues" threads and make sure that you're running the latest available version for your oC release: https://owncloud.org/changelog/

Steps to reproduce
1.
2.
3.

Expected behaviour
Tell us what should happen
when i try to upload photo from my phone, it starts upload but then it stops uploading. After says unknown error. i am using ntfs filesystem. my system is raspberry pi3 rasbian.
Actual behaviour
Tell us what happens instead

Server configuration
Operating system:rasbian
Web server:apache
Database:mysql
PHP version: PHP 5.6.29-0+deb8u1 (cli) (built: Dec 17 2016 06:04:43)
ownCloud version (see ownCloud admin page):9.1.4
Updated from an older ownCloud or fresh install:
Special configuration (external storage, external authentication, reverse proxy, server-side-encryption):
external ssd disk
ownCloud log (data/owncloud.log)

Please paste possible errors in the following code block, see https://central.owncloud.org/t/how-to-find-webserver-or-oc-logfile-enable-php-logfile/808 for more info

Integrity status for oC9+

Login as admin user into your ownCloud and access
http://example.com/index.php/settings/integrity/failed
No error

#2

Please fill out the complete issue template with used versions of PHP, ownCloud (version 9 is not enough) etc. Also please provide possible errors from your data/owncloud.log as also asked in the issue template.

Without this info its not possible to help here.


#3

Hi owncloud log is

{"reqId":"4W8j1lxI9FVnqJmCljpk","remoteAddr":"176.40.139.235","app":"PHP","message":"unlink(\/media\/ownclouddrive\/alisami83\/cache\/IMG_20170303_084835.jpg-chunking-3784-0.n8M6mC6CwfwtOhv7.part): No such file or directory at \/var\/www\/owncloud\/lib\/private\/Files\/Storage\/Local.php#221","level":3,"time":"2017-03-07T19:13:37+00:00","method":"GET","url":"\/ocs\/v1.php\/cloud\/capabilities?format=json","user":"alisami83"}


#4

It would really help if you provide all asked infos:


#5

i have done. can you now please reply?


#6

Ok, as you're running the latest 9.1.4 this can't be solved by us users here. Please report a new bug to [1].

[1]