"You don’t have permission to upload or create files here"

hosting

#1

Hi there,
I have the above error, but the solutions in this post:
https://central.owncloud.org/t/you-don-t-have-permission-to-upload-or-create-files-here/1870

don't seem to help. I spoke to my host and here's their response:

I was able to replicate the issue raised. I have looked over the usage report is Cpanel > CPU and Concurrent Connection Usage and I/O usage has been limited.
The permissions are set correctly but the application seems to have returned some errors

Error PHP Invalid argument supplied for foreach() at > /home/xxxxxxxxxxx/public_html/files/3rdparty/symfony/console/Input/ArgvInput.php#262 2018-03-26T10:48:49+00:00
Error PHP array_shift() expects parameter 1 to be array, null given at /home/xxxxxxxxxxx/public_html/files/3rdparty/symfony/console/Input/ArgvInput.php#59 2018-03-26T10:48:49+00:00
Error PHP Undefined index: argv at /home/xxxxxxxxxxx/public_html/files/3rdparty/symfony/console/Input/ArgvInput.php#55
The current version in installatron si 9.1.7. version 9.1.8 is not yet supported. To solve this issue you can request help at OwnCloud or try a fresh install with the latest version.

Is anyone able to help with a possible solution - preferably that does not involve and re-install?

Thanks


#2

so this command did not help?

did you try this on your owncloud dir or owncloud data dir?


#3

Thanks dmitry,

It was the "solved solution" that did not work for me. I am not too sure about how to implement the bit you have quoted (sorry - I'm really new to this kind of stuff!), but I will look into that and let you know how I get on - though it'll probably be after easter!

Thanks for you help.


#4

Hi there,

turns out I don't have SSH access, but my hosts say they can run this command for me.

Is it best to do it on my owncloud dir or owncloud data di?

Thanks


#5

Does not matter, the web server user has to have access to both


#6

Thanks - I'll get the to try that and see if it works.


#7

Hi there, The hosts run that command and assure me that the permissions are correct, however I am still experiencing the problem. I'm not sure what to try now.
Any ideas?
Thanks for your help.